Raza de lumina

Sufletul are incredere in raza de lumina – Victor Hugo

Lasati-va privirea sa alunece in lume…

Scrie un comentariu

„Nu va simtiti cateodata atat de plini, incat singurul drum pe care il nazuiti ar fi zborul care, sa va ofere libertatea de explozie nemarginita deasupra lumii? Nu va doriti sa fiti izvoare de renastere si vulcani nesfarsiti de trairi emotionale?

Nu visati sa atingeti cerul cu mana si sa plutiti pe nori admirand frumusetea pamantului care se deschide inaintea ochilor vostrii ca miracol desavarsit? Ati trait vreodata senzatia de transfigurare in val si de revarsare dinamica in infinitul marii? Ati sarutat vreodata pomii plini de floare, numai pentru a trai sentimentul placut pe care ti-l poate darui o imbratisare? Ati ascultat vreodata fosnetul ierbii ce se framanta sfioasa sub obrazul vostru rumenit de soare?

Ati mirosit nisipul aprins de caldura si i-ati simtit pulsul in talpile dezgolite? Ati privit vreodata cerul printre frunzele tremurande ale copacilor? Ati privit voi, oare, lumea ca pe o explozie de miracole care se nasc chiar din sufletul vostru? Ati inteles vreodata ca pe langa toate frumusetiile pe care le dezvaluie universul, voi aveti puterea sa le completati, sa le infrumusetati cu miracolele din spiritul vostru?

Lasati-va privirea sa alunece in lume si sa poposeasca pentru o secunda pe orice lucru care-I iese in cale, sa admire nesatula si sa soarba cu sete cele mai nebanuite locuri, umplandu-se de minunatiile pe care mintea si sufletul le primesc cladind din ele o capodopera universala care, in noi ia o alta forma, mai colosala si plina de magie.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s