Raza de lumina

Sufletul are incredere in raza de lumina – Victor Hugo

A cadea si a te ridica…

3 comentarii

A cadea si a te ridica, a esua si a incepe din nou, a urma un drum si a trebui sa te intorci de pe calea urmata, a suferi si a trebui sa infrunti sentimentul acesta – toate astea nu le numi generic Aversiune, numeste-le Intelepciune

A simti mana lui Dumnezeu si a sti ca esti neputincios, a-ti stabili un tel si a trebui sa urmezi un altul, a evita o incercare a vietii si a trebui , mai tarziu , sa ii faci fata, a planui un avant si a trebui sa il amani , a aspira si a nu putea, a vrea si a nu sti, a avansa si a nu ajunge nicaieri – toate astea nu le numi generic Pedeapsa, numeste-le Invatatura….

A petrece zile intregi radiante , zile fericite si zile triste, zile pline de singuratate si zile in compania oamenilor, – toate astea nu le numi generic Rutina, numeste-le Experienta….

Faptul ca ochii tai vad,urechile tale aud,creierul tau functioneaza,mainile tale lucreaza, sufletul tau radiaza de fericire, sensibilitatea ta simte , iar inima ta iubeste, – toate astea nu le numi generic Putere umana, numeste-le MINUNE !!!!

A. Cavalli

Reclame

3 gânduri despre „A cadea si a te ridica…

  1. Eu cred ca cea mai adevarata forma de ”lupta” e rezistenta…faptul ca ramai in picioare sau ca ai puterea de a te ridica din nou si mergi mai departe ( pe acelasi drum sau pe altul …cu aceleasi ”metode” sau cu altele…)

  2. “Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă. Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect. Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată.” Maica Tereza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s