Raza de lumina

Sufletul are incredere in raza de lumina – Victor Hugo

Lipeşte-mă de inima ta…

2 comentarii

Gândurile mele sunt cuvinte nerostite ce stau agăţate de o margine de vis, o margine de care cu greu se pot desprinde! Gândurile mele au cântec de dor, au dragostea-n ele, au dorul ce cheamă din nemărginita depărtare. Cuvintele mele, scoase din gânduri neînţelese sunt mângâierea ce se vrea simţită în vers de iubire, în alinare şi tandreţe.

Nori negri se-nvolbură peste sufletul meu şi tristeţi adânci sunt venite de departe. Trimite-mi păsările tale, gânduri – mângâieri cu aripi ce spre alte zări să mă poarte şi să-mi aducă vindecare…iar dorurilor, alinare.

Mă-ndrept către tine să-ţi prind dintre gânduri cuvintele care ştiu să aducă un zâmbet dulce din suflet desprins. Îndrept înspre tine pe aripi de păsări tăcute, cuvinte din suflet ce-aşteaptă firava lumină din suflet, să-ţi fie deschisă. Ajută-mă să pot să pătrund acolo unde din gând de iubire, ies cuvinte cu iz de migdală şi ţi-aduc cu bucurie, petale de cântec în unduiri de valuri aprinse.

Lipeşte-mă de inima ta, priveşte câtă candoare se află în gândul de ieri, în visul de azi! Îndreaptă-ţi căldura ochilor spre mine, ajută-mă ca din aripi să iau puterea pe care o simt în adâncul sufletului şi ocroteşte-mi chipul cel întristat de gânduri cuvinte…de gânduri de vis.

sursa

2 gânduri despre „Lipeşte-mă de inima ta…

  1. Ai scris …minunat! Cu lipici. Cum să rămână îndemnul tău fără răspuns ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s