Raza de lumina

Sufletul are incredere in raza de lumina – Victor Hugo

Imi desenez sufletul…

4 comentarii

Poate în culoare aş şti mai bine să ţi-l arat…poate ţi-ar fi mai uşor să-l vezi…să înţelegi şi să crezi că exist…şi că exişti. Am folosit cuvinte…nu le-ai înţeles sau poate îşi pierduse ele din sens…folosite de tine…de mine…şi de alţii. Azi vreau să-mi desenez sufletul…să poţi să mă vezi…să poţi să mă crezi…dar nu mai am culori.

Aş vrea să-mi desenez sufletul…şi dacă aş face-o acum…te-ai speria de cât gri aş folosi. Atât am mai găsit. Nu vreau să o fac…nu-mi plac sufletele gri…nici fluturii gri…nici păsările gri…nici copacii gri…nici zilele gri. Poate mi-aş desena totuşi ceva…poate aş desena cu mult gri…un suflet cu nori…mulţi, încărcaţi cu ploi, cutreieraţi de câte un fulger de lumină din zâmbetul amintirii. 

Îmi desenez tăcută norii de pe suflet…mă doare…mai am o secundă să-mi fie sufletul un nor. Îmi priveşti mâna ce-şi pictează dureros…ultimul colţ de suflet. Eu nu mai am nici o culoare…nici măcar gri…o lacrimă albastră cade pe sufletul meu…pe pictura mea incompletă…la timp să nu-mi rămână sufletul neterminat. O lacrimă cu un strop de albastru…ce îmi va completa pictura şi îmi va lumina sufletul ce va zbura pe aripile gândului, spre tine….ca să-mi arate că exist…şi că exişti…

4 gânduri despre „Imi desenez sufletul…

  1. toate griurile au nuante….dar toate…unele au nuante roz,altele bleu..

    iar sufletul tau , stiu sigur 🙂 e ca un curcubeu…

  2. nu doar al meu…e ca un curcubeu…al tuturora…e o paleta intreaga de emotii, trairi, simtiri…nicinu stiu exact…ce inseamna curcubeu..stiu…ca am cateva „culori” pe care timpul nu va reusi sa le decoloreze..sunt vii..acolo in acel lacas numit suflet…:)

  3. Cu siguranţă ai ce picta… te văd în culori verzi, proaspete, cu atingeri de alb şi de roşu. Nu ştiu de ce te văd aşa. Poate pentru că aşa-mi şopteşte norul tău.

    • in marea majoritate…ti-a soptit bine norul…insa se mai si intuneca uneori…dar intotdauna..are o putere nebanuita…si renaste…da e viu adica verde sufletul meu :)…tare iti multumesc pentru gandurile si cuvintele tale sensibile pe care le asterni pentru ,ime !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s