Raza de lumina

Sufletul are incredere in raza de lumina – Victor Hugo

…ca un zumzet de frunza…

8 comentarii

In aceasta unica clipa eu ma voi desprinde de mine…voi inalta sufletul meu ca un zumzet de frunza limpede si cruda spre cer….zumzetul din inima frunzei va innebuni inima codrilor cu intrebari…dulci intrebari, aspre intrebari….codrii vor undui intrebarile in scoarta veche de secole si in mugurul proaspat ca o nemarginire de mai….

Scoarta veche de secole ma va divide si se va transforma si se va impleti cu eul meu….In aceasta clipa unica eu voi deveni altceva…ceva mai lin decat inchipuirea, ceva mai fin decat inmugurirea….in aceasta clipa voi canta dispersarea mea….inmugurirea inimii mele….frunza dulce si calda pe care am invatat sa o respir de la un timp…

8 gânduri despre „…ca un zumzet de frunza…

  1. Foarte frumoase cuvinte si trairi…

  2. ce frumos….ar fi frumos sa ne lasi mai des sa vedem particele din sufletul tau 🙂

  3. Printre multi altii care se bucura ca te au mereu langa ei si le deschizi ochii in viata, le dai speranta, le arati calea spre fericire prin gandurile tale …ma numar si eu… In viata mea au fost si sunt clipe cand a trebuit sa spun – azi voi zambi desi imi este greu, au fost si clipe când am simtit ca inima-mi plange si lacrimile-mi curg siroaie, chiar daca am oboist stiu ca trebuie sa merg mai departe…Multumesc.

  4. Apreciez tot ce este frumos in viata mea, fiindca nu cred ca voi cunoaste o alta viata…iar gandurile tale, pline de frumos, pe care ni le impartasesti si noua, face parte din ceea ce eu iubesc…deci? eu trebuie sa-ti multumesc pentru pacea pe care ne-o daruiesti, pentru clipele de lectura…pentru tot…esti exact cum spui ” o aripa de inger” pentru multi dintre noi…

    • Nimic in viata nu e intamplator…nici acest pseudonim…o aripa de inger…mi-ar fi placut sa fiu cu adevarat..si sa alin durerile,sa sterg lacrimil, sa opresc crimele si etc…dar sunt un om care are un inger pazitor si care mi-a daruit din bunatatea lui si mie ! Multumesc din suflet si daca am adus un zambet pe chipurile oamenilor sunt fericita !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s